lördag 25 april 2009

Bara en vecka kvar!!

Kan inte forsta att det bara ar en vecka kvar innan jag sitter hemma i soffan i Skelleftea igen. Det har har varit en kanonresa men det ska bli valdigt skont att komma hem faktiskt. Har ju varit borta i 1/4 ar nu. Inte klokt!

Seglingen i Whitsunday var superharlig. Vi hade underbart vader alla dagar och fick snorkla, sola, bada och bara ha det skont. Besokte Whitehaven Beach som ska vara en av de basta stranderna i varlden, riktigt fin!

Under snorklingen fick vi se lite fargglada fiskar, koraller och en och annan manet. Inte sa kul med maneterna nar man vet att det finns valdigt farliga sadana, men, men...Efter snorklingen fick mina lappar nagon konstig reaktion av det salta vattnet och blev valdigt stora, sag ut som jag just hade sprutat in botox. Plutmun? Svar ja! Hehe

Var mysigt pa baten pa kvallarna nar det blivit alldeles morkt ute och himlen var sa otroligt stjarnklar, och pa morgnarna nar man satt ute pa dack och at frukost och en skoldpadda simmade forbi. =)

Efter seglingen tog vi oss upp till Townsville och en liten o som heter Magnetic Island. Fin o men otroligt ode, vi fick leta i flera timmar for att hitta nagot att ata till lunch. Pa kvallarna nar vi satt och at middag satt det alltid mellan en och tre ganska stora rattliknande djur och stirrade pa oss under tiden. Om man kande sig uttittad? Svar ja!! Och en av kvallarna nar vi skulle lagga oss sa stod det en wallabee (tror jag de kallas), en minikangru iaf, nastan utanfor var dorr. Den skuttade dock fort ivag men sot var den!!

Nu har vi tagit oss upp till vart slutmal for resan, namligen Cairns. Riktigt mysigt har. En hel del folk men anda en valdigt avspand stamning. Blir lite semester nu ;) med slappande tills vi flyger tillbaka till Sydney pa torsdag for var sista natt i Australien.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar