lördag 4 april 2009

SYDNEY

Hej svejs!!

Befinner mig i Sydney just nu. Vi hade som sagt en lang natt pa flygplatsen i Auckland i tisdags. Lyckades sova ca 3 h pa en bankrad vid ankomsthallen bland alla resenarer och anhoriga iaf. Har far man verkligen inte vara bekvam av sig... Blev sedan en halvsovande flygtur pa 3 h till Australien.

Nu har vi alltsa varit i Sydney i fyra dagar och gjort typiska saker som man forknippar med Sydney och Australien. Vi har sjalvklart sett det beromda Opera huset, var nog inte forran jag sag det med Harbour Bridge i bakrunden som jag verkligen forstod att vi var i Sydney. Skitcoolt!! =) Maste daremot saga att Operahuset ar lite mindre an vad man kan tro i verkligheten och sa ar det inte sa vitt som det ser ut pa de flesta bilder. Jag tog nog etthundra bilder den dagen. Vi gick aven en promenad over bron, alltsa ingen klattring utan bara langs med promenadvagen pa bron. Ett maste!

Vi har aven varit till det andra mastestoppet i Australien namligen Blue Mountains. Vi akte ett tva timmars tag fran Sydney och gick sedan ner till omradet. Dar akte vi en bergbana ner langs med berget och tog en linbana upp igen. Sedan blev det en vandring till de beromda ''Tre systrarna" som var otroligt vackra. Helt underbar utsikt!! =)

Har varit lite regn har men vi har anda haft tur under dessa dagar med valdigt mycket uppehall och en del solsken. Imorgon aker vi vidare fran Sydney och upp mot Byron Bay iaf. Hoppas pa fint vader sa vi kan ga en surfkurs. Haller tummarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar