söndag 1 mars 2009

Detta ar en kulturell resa!

Ja, Bangkoksvistelsen borjade med nattbussen fran Krabi som blev en riktig bekvam overraskning. Vi hade fatt veta att man skulle ta VIP-bussen till Bangkok men den var redan fullsatt sa vi visste inte vad det var for buss vi skulle hamna pa. Till var stora gladje var det varsta lyxplatserna (fast billigare an VIP) med gigantiskt benutrymme, egen kudde och filt och stolar som gick att fa nastan raklanga. =) Mindre bekvamt var det val att bussen var framme redan klockan 4.20, men men, man maste gilla laget. (Gillalalala laget :P)

Igar var vi till Grand Palace (ett maste om man aker hit) och var lite kulturella. (Check) Borjade ga en gratis guidad tur men vi gav upp ganska snabbt. Kollade oss omkring, traffade tva glada munkar som vi fick ta en bild pa och sedan fick det vara nog med det kulturella for denna gang. ;)

Annars har vi akt bat pa floden, varit forvirrade och letat efter vart boende som vi hittade igen pa en tvargata efter en timmes letande (var pa ratt omrade och sokte iaf), akt skytrain och varit till Chatuchak, en helgmarknad i Bangkok som var hur stor som helst. Massor med folk och grejer i overflod. Riktigt kul att bara ga omkring och titta.

Imorgon kvall sa gar flyget till Nya Zeeland!=) Ar 11.5 h flygtid dit. Kan inte fatta att det redan har gatt en hel manad. Har hunnit med en hel del men tiden gar anda valdigt fort. Ska iaf bli jattekul att aka till Nya Zeeland. =)

2 kommentarer:

  1. Läste på aftonbladet att det är storm på nya zeeland :/
    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4529566.ab

    SvaraRadera
  2. Just nu ingen storm, sol och lugnt i Auckland iaf! Men vi har hort talas om detta!

    SvaraRadera