torsdag 26 mars 2009

White water rafting!

Ja, nu har vi tagit oss fran Tongariro National Park via Taupo och befinner oss nu i Rotorua. Den "luktande" staden, pga att jordskorpan ar sa tunn sa det kommer svavel ur marken som luktar som ruttet agg pa vissa stallen. Men det luktar inte sa farligt som alla sager.

Vi har fortfarande kanonfint vader (ta i tra igen) och har idag varit ivag pa white water rafting. Var jattekul! Vi var sju personer som satt i en stor gummibat och paddlade ner for en valdigt forsande flod. Akte aven ner for det langsta vattenfallet i varlden dar de kor rafting, riktigt haftigt! =)

Imorgon ska vi ta oss till ett stalle dar man kan fa se en gejser som sprutar vatten, en lila, bubblande, jattestor lerpol m.m. Ska bli kul! Pa kvallen tankte vi ta oss till nga mineralpooler som ar naturligt uppvarmda. Ska bli skont att plaska runt lite!

2 kommentarer:

  1. Rotorua, haha kommer aldrig glömma lukten :) Tur att ni inte besväras av det:)

    Okej, men toppen, då kommer vi fram ungefär samtidigt då! Har du något telefonnummer som jag kan nå dig på kanske, ifall vi inte skulle hitta varandra i vimlet på flygplatsen?

    Jo, vi har bokat tre nätter på Noahs backpackers som ligger just brevid Bondi Beach. Men det är från den 2:a april så jag har inte bokat första natten. Om ni vill kan vi ju bo på Noahs backpackers första natten också, annars går det ju se vad som finns, finns stort utbud.:)

    SvaraRadera
  2. Hej hej!! =)

    Vad kul det ska bli att aka till Australien!! Vi skulle val kunna traffas efter att man har hamtat vaskorna. Vi kan ju horas per sms eller sa om vi inte rakar springa pa varandra. Du kan na mig pa 0760943988.

    Ses snart da!! =)

    SvaraRadera