fredag 27 februari 2009

Bangkok nasta

Hej hej!!

Nu har vi haft tre mycket trevliga dagar pa Koh Jum. Akte dit i tisdags morse och motte upp Emmas foraldrar och nagra bekanta till dem dar. Vi bodde i en jattefin bungalow med havsutsikt fran sangen nar man vaknade. =) Ett mycket trevligt stalle (Season bungalow) med valdigt trevlig personal och god mat. Var sa otroligt skont att slippa alla svenska turister och jobbiga tuktukforare som det fanns for mycket av pa Koh Lanta.

Ena dagen var vi ivag pa en utflykt till Bamboo (en o utanfor Phi Phi) dar vi fick snorkla och se en hel del fina fiskar. =) Sedan akte vi till on och at lunch dar. Kanns sa konstigt att bara ligga och flyta i det klarblaa vattnet, titta upp mot en vit strand som ar omringad av en massa palmer och veta att det hemma ar typ nagon meter sno och - 20 grader. Underbart!! =)

Dagen darpa hyrde vi mopeder (till min och Emmas stora fasa var de inte automatvaxlade...men det gick snabbt att lara sig hur det funkade anda) Vi akte in till den lilla byn och gick och kollade lite dar och korde sedan vidare till en strand dar man kunde bada och sedan ata lunch. Ar bara en ganska ojamn grusvag som gar genom on, det dammade ordentligt. Var alldeles brun i damm nar vi kort klart. (Fick forsoka njuta for sa brun kommer jag aldrig att bli igen :P)

Nu sitter vi iaf i Krabi och vantar pa att nattbussen till Bangkok ska ga. Sa nu blir det storstadsliv 2-3 dagar framat innan vi aker vidare till Nya Zeeland pa mandag. =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar