torsdag 19 februari 2009

Hej hopp!!

Ja, nu ar vi i Thailand =) Akte fran Langkawi till Trang i mandags med farja + buss. Val framme var vi sa hungriga att vi tog forsta basta mat som fanns pa busstationen...vilken nit. Var sa starkt att lapparna, gommen och svalget riktigt brann...hehe, vad att gora nar man ar hungrig, var bara till att ata och skolja ner det med cola. ;)

Akte sedan med en trabat ut till en o som heter Koh Mook. Var ordentliga vagor sa vi fick oss en ordentlig dusch pa vagen dit. Ganska skont i varmen anda =) Val pa on traskade vi runt och sokte efter nat stalle at bo pa. Forst kom vi till ett stalle dar de hade talt att erbjuda (nej tack) och nasta stalle var ett lyxrum for manga bath (nej tack). Men tillsist hittade vi iaf ett stalle dar vi nu har bott de senaste tre natterna. Var bra rum...lite moss i vaggarna, nan varan (typ en meter lang odla) som sprang forbi var uteplats, stenharda sangar (vi snackar ligga direkt pa traplankor), hundar som skallde under var bungalow pa natten och en tupp som gol en hel del varje morgon...men lite far man ju tala, hehe!! ;) Hade darimot turen att fa se tva apor i en palm ganska nara oss nar vi satt och at frukost en morgon, inte illa!!

Var en mysig liten o, runt ett tusen invanare. Igar var vi ivag pa en liten utflykt till Emerald Caves. Riktigt haftigt!! =) Akte bat ut till en grotta och fick sedan simma in i den. Var kolsvart dar inne. Efter ett tag sag man lite ljus i grottan och kom ut pa en liten strand mitt i grottan som var omringad av bergsvaggar. Super fint!! Sedan akte vi vidare till ett stalle dar vi fick snorkla och kolla pa en del fina fiskar.

Idag har vi tagit oss vidare fran Koh Mook och ar nu pa Koh Lanta. Verkar vara vi och resten av Sveriges befolkning har. :P Ska vara har till pa tisdag blir det nog.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar