söndag 8 februari 2009

Vilse igen!!!

Jaha, nu har vi varit vilse igen!!! Hehe

Vi lamnade Taman Nigara igar med longtailbaten och akte sedan med nattbussen som skulle vara framme i Butterworth kl 04.00. Bussfarden var aningen guppig men lite somn fick man iaf. Var flera stopp langs med vagen och pa nagot vis lyckades vi missa vart stopp (kanske pga att det var mitt i natten, morkt ute, inte skyltat och ingen engelsktalande pa bussen) sa vi fick snallt vanta till nasta stopp som var 3.5 mil senare. *Suck* Nar vi val hoppat av bussen sa var vi mitt ute i ingenstans och vi ville ta oss tillbaka sa vi skulle hinna med farjan som skulle ga kl. 06.00. Var inget annat att gora an att aka taxi tillbaka *Dubbelsuck* (Gick ingen buss forran vid sju tiden) Var dessutom inget trevligt omrade vi hamnat i mitt i natten sa...

Vi kom iaf fram till Georgetown vid 6.30 och fick borja leta boende med var tunga packning pa ryggen. Var lattare sagt an gjort nar det tydligen ar en indisk festival har just nu *Trippelsuck* Hittade tillslut ett boende som inte var fullt iaf =)

Vi akte senare ivag till stallet dar den indiska festivalen haller till, var jattemyycket indier dar...och sa vi forstas!! =) Har varit supervarmt och soligt idag sa vi blev inte kvar sa lange pa festivalen, utan akte tillbaka och har suttit pa en mysig uteservering ikvall.

Imorgon aker vi iaf vidare till Langkawi eftersom dem har nan helgdag har sa det mesta lar vara stangt + att vi langtar efter att fa bada =)

Maste bara skriva att jag hittade Mars (godiset) i en seveneleven butik nyligen. Dyrt men det var det vart....Mums =)

Har forsokt att lagga upp bilder men det funkar inte!!!! *Morr* Vad ar fel? Far fram mappen dar bilderna bor ligga, men den gar inte att oppna...Tips pa losning mottages garna!!!

2 kommentarer: