fredag 6 februari 2009

VILSE!!!

Ja, nu har vi lamnat KL och tagit oss till Taman Negara. Akte igar med bussen fran KL i tre timmar och darefter med en langtailbat i ytterligare tre timmar. Var sa otroligt vackert pa baten. Sa nu ar vi har i regnskogen och har redan lyckats ga vilse.

Borjade dagen med en liten vandring upp till Canopy Walkway, hangbroar hogt uppe i regnskogen, dar det var riktigt haftigt att ga. (Ingenting for den som ar hojdradd om jag sager sa) Vi hade aven turen att fa se tre apor det forsta vi gjorde nar vi kom fram =) Sedan blev det lunch och efter det sa bestamde sig jag och Emma for att ga pa en egen liten runda i regnskogen.

Vi borjade ga och vi gick och vi gick och vi gick. Det var sa otroligt brant och mestadels uppfor i trettio graders varme. Tur att vi hade vatten + vatskeersattning med oss, for vi fortsatte ga och ga och ga. Vilse i regnskogen! Efter att ha gatt i denna varme och med den lutningen pa stigarna over en mil hittade vi tillslut tillbaka, efter ca 6 timmar, tack vare nagra danskar som vi motte efter en lang vandring. Vi gick sjalvklart fel, kartan vi fick var inte sa detaljerad om man sager sa, men jag maste saga att jag gillade verkligen vandringen =) Jattevacker natur, annorlunda djur, harliga ljud fran alla djur och sjalvklart en hel del traning =) *Jej* :P

Man kanner sig lite slo nu efter vandringen sa ska bli skont att fa sova pa vart hostel dar vi har egen toa + dusch (kallt vatten, men anda) for 50 kr/pers per natt. Ar sa sugen pa Mars (godiset) just nu dock. *Suck* inte mycket att gora, hehe!!

Vi aker iaf harifran i morgon till Penang Island. Har inte lyckats lagga upp nagra bilder an tyvarr, teknikkrangel, men jag hoppas det ska fungera snart iaf.

4 kommentarer:

  1. Hallo pauline! det lät himla härligt allt det där med regnskogen, det där med aporna t ex, få se apor bara så där mitt i en skog. Lovely^^

    SvaraRadera
  2. Kan tänka mig att det är lite annars än barrskogen bakom atorp :P
    Bilder till folket!

    SvaraRadera
  3. Drömde inatt att jag backpackade och gick vilse i djungeln. Träffade ett lejon. Fick värsta rivmärkena och 4 skruvar i ryggen.
    Olov säger att det inte är bra för mig att läsa din blogg :(
    Fast det gör jag ändå!
    Kram
    (Akta er för lejonen!)

    SvaraRadera
  4. Yes var verkligen lovely =)Sa haftigt att dem ar vilda. (Bara van vid djurparker annars..hehe)

    Haha...men Amanda, har du borjat ha mardrommar av min blogg :P Du far lasa den i smyg i fortsattningen da ;)

    SvaraRadera